Çorum İmam Hatip Mezunları Derneği (ÇORİMDER) yönetim kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve Şube Müdürü Ömer Taşpınar’a hayırlı Olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yapılan açıklamaya göre, heyet ilk önce İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Ömer  Taşpınar’ı makamında ziyaret ederek, imam hatip okullarında eğitim ve çalışmalar hakkında istişarede bulundular.
Daha sonra ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan ÇORİMDER heyetini makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, ziyaretten dolayı heyete teşekkür etti. Derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Boyraz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde İmam Hatip okullarında güzel ve verimli çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Okullar, aileler ve öğretmenlerin gençlerden sürekli akademik başarı beklediğine değinen Boyraz, “Bizler gençlerimizi hep akademik başarı peşinde koşturuyoruz, ama unuttuğumuz bir şey var, öğrencilerimizden ahlak ve maneviyat konusunda da başarı beklemeliyiz. Bizim en önemli görevimiz ilk önce bu gençlerimiz üzerindeki ahlak ve maneviyatı güçlendirmek. Bu alandaki çalışmamızdan sonra akademik başarı kendiliğinden gelir. İşte biz de bu yüzden sorumluluğumuzun farkındayız ve başta imam hatip camiası olmak üzere tüm gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vatanına, milletine, devletine, milli ve manevi değerlerine sahip neslin yetişmesi için çalıştıklarını belirten ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, derneğinin okullar nezdinde öğrencilere yönelik yapacağı faaliyetler konusundada istişarede bulundu.
Milli eğitim müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Boyraz, “Atandığınız günden bu güne kadar heyecan ve enerjinizi takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bundan sonra da yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyoruz ve her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz.” dedi.         (Haber Merkezi)