FATİH AKBAŞ
Mimar Sinan Ortaokulu ve İlkokulunda eğitim öğretim gören bazı öğrenciler tehlikeli bir yolculuğun ardından okula ulaşıyorlar. Dönüşleri de yine aynı şekilde oluyor.
Okula giderken hergün Cemilbey Caddesi’nin yoğun trafiği içinde yolun karşısına geçmeye çalışan öğrenciler birde yaya geçidi yerine kavşaktan karşıya geçmeye çalışınca hem kendi hemde sürücülerin canlarını tehlikeye atıyorlar. 
Bu manzarayı hergün gören bölge sakinleri ise kötü bir olay yaşanmadan burada önlem alınmasını istiyorlar.
Öğrencilerin tehlikeli yolculuğuna sürekli şahit olan vatandaşlar endişelerini dile getirerek, “Öğrenciler okula gitmek için bu yoldan karşıya geçmek zorundalar. Ancak bu durum hergün yürekleri ağza getiriyor. Yolda trafik zaten çok yoğun birde öğrenciler yaya geçidi yerine kavşaktan karşıdan karşıya geçerek hem kendi hemde sürücülerin canlarını tehlikeye atıyorlar. Çocuklarına örnek olması gereken aileleri de aynı şekilde hareket edince tehlikenin boyutu artıyor. Allah korusun kötü bir olay meydana gelmeden yetkililerin gerekli önlemleri almasını istiyoruz” dediler.
Vatandaşlar özellikle bu yolu kullanan kamyonların da kasislerde dahi yavaşlamadan yola devam ettiklerini ve tehlikeye davetiye çıkarttıklarını ifade ederek, daha fazla önlem alınmasını istediler.