FATİH BATTAR

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile Türkiye’de 6 şubesi bulunan ve eğitim destekli kafe olma özelliğini taşıyan Coffy & Study Çorum Şubesi işbirliği ile ‘Bir Dilek, Bir Mutluluk’ projesi kapsamında öğrencilerin dilekleri gerçekleştirildi.

Coffy & Study kafede gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu birinci, ikinci ve özel sınıf öğrencilerinin yeni yıl dilekleri gerçekleşti.

Proje hakkında bilgi veren Coffy &Study işletme sorumlusu Deniz Ekici; “Türkiye genelinde eş zamanlı bir proje gerçekleştirdik ve ilk olarak bunu Çorum’da gerçekleştiriyoruz. Bir Dilek, Bir Mutluluk projesi kapsamında 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu’na gittik ve birinci, ikinci ve özel eğitim öğrencilerinin yeni yıl dileklerini topladık ve bugün minik öğrencilerimizin dileklerini gerçekleştireceğiz.” dedi

Program kapsamında TEGV Çorum Öğrenim Birimi Sorumlusu Serpil Çetin, Coffy &Study işletme sorumlusu Deniz Ekici ve TEGV gönüllüleri ve 80.Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğretmenleri öğrencilerin yeni yıl dileklerini hediye etti.

Hediyelerine kavuşan ve dilekleri gerçekleşen öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu. Öğrencilerin mutluluklarına TEGV gönüllüsü abi ve ablaları da ortak oldu. Öğrenciler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek, harika vakit geçirdi.

Editör: Haber Merkezi