FA­TİH AK­BAŞ
Ga­zi Cad­de­si ile Fa­tih Cad­de­si’ni bir­leş­ti­re­cek 25 met­re ge­niş­li­ğin­de yol­da yü­rü­tü­len ça­lış­ma­lar hız­la de­vam edi­yor. An­cak böl­ge sa­kin­le­ri­nin Be­le­di­ye­den bir ta­le­bi var.

Ga­zi Cad­de­si’nde ya­şa­nan tra­fik yo­ğun­lu­ğu­nu ha­fif­let­me­si ama­cıy­la in­şa­sı­na baş­la­nan 25 met­re ge­niş­li­ğin­de ki yol­da Ço­rum Be­le­di­ye­si bir ta­raf­tan is­tim­lak edi­len bi­na­la­rı yı­kar­ken di­ğer ta­raf­tan da alt ya­pı ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor.

Okul So­kak­lar da ya­şa­yan va­tan­daş­lar ise ye­ni açı­lan yol ne­de­niy­le böl­ge­de alt ya­pı ça­lış­ma­la­rı­nın de­vam et­ti­ği­ni be­lir­te­rek, “Ça­lış­ma­lar çok bü­yük bir ala­nı kap­sı­yor. Ze­mi­ne dö­kü­len mal­ze­me ge­rek rüz­ga­rın et­ki­siy­le ge­rek­se bu­ra­yı kul­la­nan araç­lar­dan do­la­yı yo­ğun to­za ne­den olu­yor. Ço­cuk­la­rı­mız toz­dan dı­şa­rı çı­ka­mı­yor. Bal­kon­la­ra gün­düz ça­ma­şır asa­mı­yo­ruz. Be­le­di­ye­nin to­zu ön­le­mek için böl­ge­de gün için­de za­man za­man su­la­ma yap­ma­sı­nı is­ti­yo­ruz” di­ye­rek ta­lep­le­ri­ni di­le ge­tir­di­ler.

Editör: Haber Merkezi