MURAT ÇETİN
Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Bölükbaş ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti.

Okul idaresi ile ilgili yapılan eleştirilere cevap veren Okul Aile Birliği Başkanı İbrahim Bölükbaşı, bahsi geçen konunun okulun içindeki disiplin ve hiyerarşik düzeni sağlamak ve suistimalleri ortadan kaldırmak için yapıldığını söyledi. 

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Beyza Kabasakal, Mehmet Ali Yardımcı ve Mehmet Günaydın'ın yer aldığı ziyarette, yapılan eleştirilere cevap verdiği açıklamasında şunları söyledi; "Bazı basın yayın organlarında Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu ve Müdürü'nün isimleri zikredilerek beyanda bulunulmuştur. Bahsi geçen konu, okulun içindeki disiplin ve hiyerarşik düzeni sağlamak ve suistimallere mani olmak için kullanılmıştır. 
Okulumuzun idareive öğretmenleri gayet uyum içerisinde öğrencilerimizi ve okulumuzu geleceğe hazırlamak gayreti içindedirler. Bu gayretlerinden dolayı başta müdürümüzü, idarecilelirimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz, her zaman yanlarındayız.  Aile içinde olan hadiselerde kol kırılır yen içinde kalır atasözüne istinaden, bu tür beyanlar kurumları ve kişileri yıpratmaktadır. Okul Aile Birliği yönetimi olarak öğrencilerimizin başarısı için gayret gösteren herkesi tebrik ediyoruz."

Editör: Haber Merkezi