Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından her yıl geleneksel hale getirilen İstanbul fuar ve Çanakkale Şehitliği gezisine katılan esnaflar ÇESOB Başkanı Recep Gür tarafından uğurlandı.


Çorum merkez, Alaca ve Osmancık’ta faaliyet gösteren yaklaşık 250 oda üyesi esnafın katıldığı fuar ve Çanakkale gezisi için geçtiğimiz Cumartesi günü akşamı ÇESOB’ta uğurlama töreni düzenlendi.


ÇESOB Başkanı Recep Gür tarafından İstanbul’a uğurlanan kafile önce TÜYAP’ta gerçekleştirilen Automechanica Fuarı’na katılacak daha sonra ise Çanakkale Şehitliği’ni gezerek, şehitlerimizin manevi huzurunda dualar edecek.


Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, geziye desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a minnettar olduklarını ifade ederken, uğurlama töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ÇESOB Başkanı Recep Gür ve Alaca Esnaf Odası Başkanı İsmail Ataç’a teşekkür etti.
ÇESOB Başkanı Recep Gür de, oda üyelerine çiçek takdim ederek, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.


Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın da uğurlamaya katılacağı ancak Tokat’ta ki programının uzaması nedeniyle katılamadığı öğrenilirken, Aşgın, Oda Başkanı Necmettin Uzun aracılığıyla tüm esnafa selamlarını iletti.

Editör: Haber Merkezi