M.BURAK YALÇIN
Çorum Özejder Sosyal Bilimler Lisesi, ilk mezunlarını verdi. 
Okul bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, Okul Müdürü Necmettin Ünal, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban yaptı.
5 yıl önce büyük bir heyecanla Çorum Özejder Sosyal Bilimler Lisesini açtıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, “SBL ile ilimiz ilk buluştuğunda bizde Milli Eğitim camiası olarak birçok ilki tecrübe etme şansı bulduk. İnşallah hepsi gönüllerindeki üniversiteleri kazanırlar. Gençlerimizin hazırlamasında öğretmenlerin büyük katkıları oldu. Hepsine teşekkür ediyorum. Okul bir ekip işi. Bu ekip ruhunu canlı tutarsanız güzel işler ortaya çıkıyor” dedi.

Konuşmanın ardından okulun en başarılı öğrencileri olan Arzu Tulu, Tuğba Demir ve Sema Karaman’a plaket takdim edildi.
Sancak devir teslim törenini ardından ise mezun olan 57 öğrenciye diplomaları dağıtıldı.
Diplomalarını alan öğrenciler mezun olmanın sevinciyle, program sonunda büyük bir coşku içerisinde keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar.  

Kokteyl ve müzik dinletisinin ardından tören sona erdi.


Editör: Haber Merkezi