Çorum Özel Hastanesi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşen Hestourex Dünya Sağlık, Spor, Alternatif Turizm Kongre ve Fuarı 2019'da Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) standında yerini aldı.

Sağlık turizmi, spor turizmi ve alternatif turizm alanlarında sektör profesyonellerini bir araya getiren en geniş ve kapsamlı uluslar arası iş geliştirme platformu olarak bilinen Hestourex Fuarı'na bu yıl Çorum Özel Hastanesi yetkilileri İşletme Müdürü Türker Cengiz, Göz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Serkan Güreser ve Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Murat Bitgen ile katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, 4-7 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya Anfaş Expo Fuar alanında düzenlenen 3. Uluslararası Hestourex Spor ve Sağlık Turizmi Fuarı'na sağlık ve spor turizminde her yıl alanında uzman onlarca kurum ve binlerce ziyaretçi geliyor. Yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçiler ile birebir görüşen Çorum Özel Hastanesi Yetkilileri Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı alanlarında yapılacak işlemler, hasta anlaşmaları ve Çorum'a sağlık turisti kazandırma konularında 14 farklı ülkeden sağlık ve sağlık turizmi temsilcileri ile bir araya geldiler. 

OKA Çorum Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Özden Özgür Yalçın’a kendilerine bu imkanı tanıdıkları için teşekkür eden Çorum Özel Hastanesi yetkilileri, Çorum ili olarak sağlık turizmi alanında yapacakları çalışmalar ile Çorum turizmi için de önemli katkı sağlayabileceklerini ifade ettiler. (Haber Merkezi)