Çorum Masal Kreş ve Gündüz Bakımevi, ‘Mutlu Çocuk Mutlu Aile’ sloganı ile faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda anne ve baba tutumları üzerine gerçekleşen seminerde Psikolog Derya Bolca ile anne baba tutumları değerlendirildi.


Bireyin yaşadığı ilk çevre olan ailenin, kişiliğin oluşmasında en önemli çevresel faktör olduğunu söyleyen Psikolog Derya Bolca, “Çocuklarımızın 6 yaşa kadar olan gelişim döneminde iyi birer model olunmalıdır.” dedi.  


Rol model şekilleri ve davranışları üzerine verimli geçen seminerde veliler de Bolca ile bireysel görüşme fırsatını yakalamış oldular. 
Masal Kreş ve Estetik Sanat sahibi Esra Estetik, Psikolog Derya Bolca ve veliler seminere verilen ufak ara ile hem görüş alışverişi yaptılar hem de Masal Kreş’in hazırladığı ikramların tadına baktılar.


Esra Estetik, ailelerin bilinçlenmesi için kurum olarak her türlü fedakârlığı yapacaklarını, okul çağına yaklaşan her çocuğun mahremiyet eğitimi alması gerektiğini ve bunun için de çok yakın zamanda bir seminer gerçekleştireceklerini söyledi.  
Estetik ayrıca, Çorum’da akademik sanat eğitimi ile iç içe bir kreşin temelini atmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bale ve jimnastik, piyano ve birçok sanatsal eğitimde büyük fırsatlar ile kurumumuza bekliyoruz.” dedi. 

Editör: Haber Merkezi