CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, 31 Mart yerel seçimleri için çıktığı başkanlık yolunda saha çalışmalarının sonuna geldi.
Partiden yapılan açıklamaya göre Özgür Kılıç, esnaf ve ev ziyaretlerinin büyük bir çoğunluğunu tamamlarken, Çorum Belediyesi personellerini de ihmal etmedi.

Son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret eden CHP Adayı Kılıç, kendisinin emeğe saygılı birisi olduğunu ifade ederek, ‘Bazı kesimlerce, Özgür Kılıç Belediye Başkanı olursa belediye çalışanlarının işine son verecek’ şeklinde iddialar var. Biz Allah'tan korkan insanlarız. Kimsenin ekmeğiyle aşıyla oynamayız, oynatmayız da. Bize bu şekilde iftira atanları, gıybet edenleri Allah'a havale ediyorum" dedi.

Çorum'da her şeyden önce birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayan Kılıç, Çorum'un kardeşliğine ve barışına dinamit koymak isteyen çevreleri sert bir dille eleştirdi. Özgür Kılıç, "Hiçbir zaman ayrışmayalım, farklılıklarımızla bira arada kardeşçe yaşayalım" mesajı verdi.

Belediye personelleri ile tek tek tokalaşan CHP Adayı Kılıç, personellere çalışmalarında başarılar dilerken, göreve geldiği taktirde Çorum için yapacağı projelerinden de bahsetti.

Editör: Haber Merkezi