Geçtiğimiz günlerde genel kurul toplantısını gerçekleştiren İMO Yönetim Kurulu Özgür Kılıç, Serda Uysal Karlıdağ, Gürkan Akoğlu, Hakan Duman ve Mhmet Karataş’tan oluştu.
Yeniden İMO Çorum Temsilciliği Başkanlığına seçilen Özgür Kılıç, “Kanunda belirtilen amaçları doğrultusunda, inşaat mühendislerinin gereksinmelerini karşılamak, çalışmalarını kolaylaştırmak, mesleki gelişmelerini sağlamak, birbirleriyle ve halk ile olan ilişkilerini düzenlemek, Odamız görevleri arasındadır. Odamız, inşaat mühendisliği ile ilgili tüm konularda, yerel makamlarla işbirliği yaparak gerekli teknik yardımlarda bulunacaklardır.” dedi.
Asgari ucretle calisanlar hakkinda kimse bisey demiyor. Emekli, memur, saglik calisani doymak bilmiyor. Birazda asgari ucretle evi kira olup ikicocuk okutmaya calisan insanlari düsünün bencillik yapilmasin