FATİH BATTAR

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Yıldızpark’ta Çorum’da görev yapan basın mensuplarına “mangalda hamsi” partisi verdi.

Her yıl geleneksel olarak gazetecilere yemek veren Kılıç, bu yıl yılda gazetecileri unutmadı. Yıldızpark’ta mangalda hamsi partisi düzenleyen Kılıç, gazetecilere unutulmaz bir gün yaşattı. 30 Mart mahalli idari seçimleri öncesi yoğun tempoda çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Kılıç, misafirleri ile tek tek ilgilendi.

Bu sene farklı bir organizasyona imza atarak, gazetecilere stresten uzak eğlenceli bir gün yaşatan Kılıç’a, basın mensupları teşekkürlerini iletti.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu senede basın mensupları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Kılıç, önümüzdeki yıllarda da bu geleneği bozmayacaklarını belirterek; “Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bu birlik, beraberlik ve buluşma yemeğimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Biz Çorum’u bu renkleri ile seviyoruz. Bundan sonraki senelerde de inşallah geleneğimizi sürdüreceğiz.” dedi

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona ererken, Kılıç ayrıca gazetecilerle selfie çekinmeyi de ihmal etmedi.

Mangalda Hamsi partisine Valilik Basın Müdürü Mehmet Çelik, Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Bülent Özkaleli, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Editör: Haber Merkezi