Çorum Anadolu Lisesi (Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi) kurucu müdürü, Çorum'un yetiştirdiği büyük değerlerden, eğitimci-yazar Abdulkadir Ozulu’ya 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete, Abdulkadir Ozulu'dan (1984-1993) sonra Çorum Anadolu Lisesinde müdürlük görevinde bulunan Gazi Yıldırım (1993-2010), F.Turgay İkinci (2010-2018) ve Savaş Başkan (2018-devam ediyor) katıldı.

Ziyarette okuldaki eğitim faaliyetleri, geçmiş dönemdeki ve şu anki çalışmalar, okulun başarısı değerlendirildi, anılar tazelendi.
Ozulu Hoca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, böyle bir günde hatırlanmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek ziyareti gerçekleştiren meslektaşlarına teşekkür etti.

Okul müdürü Savaş Başkan, “Bu günümüze anlam katan ve bizleri yaptığı çalışmalarla gururlandıran değerli büyüğümüz Abdulkadir Ozulu hocamıza hizmetlerinden dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdik, kendisini en yakın zamanda okulumuza davet edeceğiz.”
Vefa duygusuna sahip nesiller yetiştirmenin öneminin farkında olduklarını belirten Savaş Başkan, hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağın ilk sahibinden bugüne kadar kimlerin ellerinde buralara taşındığının unutulmaması gerektiğini söyledi. Göreve başladığı güne kadar okula emeği geçen bütün çalışanlara bir teşekkür borcu olduğunu bu borcun da en güzel unutmamakla ödeneceğini ekledi. 

Editör: Haber Merkezi