HALİL ÖZTÜRK
Pınar Koleji şampiyon raketlerini yemekte ağırladı. Masa Tenisi branşında gerek il içi gerekse gruplardaki müsabakalardaki performansları ile bir çok şampiyonluk kazandıran Pınar Koleji sporcuları Genel Kordinatör Kazım Alpoğlu’nun katıldığı yemekte bir araya geldiler.

Antrenör Mesut Kuşgöz ile masa tenisi takımı sporcularının katıldığı yemekte antrenör Mesut Kuşguz gruplarda birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan masa tenisi takımının 10-12 Mayıs’ta Marmaris’te yapılacak şampiyonada mücadele edeceğini söyledi. Kuşgöz sporcularının ayrıca kulüpler bazında da Fenerbahçe kulübü adına müsabakalara katıldığını belirterek Genel Koordinatör Kazım Alpoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu ise şampiyon sporcularla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alpoğlu tüm spor branşlarında mücadele eden Pınar Koleji öğrencilerinin başarıları ile gurur duyduklarını ve şampiyon öğrencilerine her zaman olduğu gibi bundan sonrada tüm desteği vereceklerini belirterek Türkiye Şampiyonası’nda da başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi