HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ligdeki son deplasman maçında yarın saat 15.30’da Karacabey Belediyespor deplasmanında play-off biletini cebine koyarak dönmek için mücadele edecek.

Geçtiğimiz hafta sonunda Cizrespor deplasmanından puansız dönerek play-off’u garantileme şansını değerlendiremeyen kırmızı siyahlı takım Karacabey’de bunu başarmak istiyor. Kırmızı Siyahlı takımda cezalı Ertuğrul ile sakat Kerem, Kıvanç ve hasta olan Mücahit Haktan yarınki maçta forma giyemeyecekler.

Yeni Çorumspor bu maçı kazanması halinde diğer rakiplerinin maçın sonucunu bakmadan son hafta öncesinde play-off’u garantileyecek. Maçın berabere bitmesi halinde ise Payasspor’un Halide Edip Adıvarspor maçın skorunu bekleyecek.

Ev sahibi Karacabey Belediyespor ise şampiyonluk umutlarını geçtiğimiz hafta sonu Bayburtspor deplasmanında mağlup olarak bitirdi. Mavi beyazlılar play-off’u garantiledi ve onlarında hedefi 2. lig hedefine burdan ulaşmak.
Serhad Ürkmez ikinci kez

Yeni Çorumspor’un yarın Karacabey Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı kritik maçı İstanbul bölgesi tecrübeli hakemi Serhad Ürkmez yönetecek. Dünki gazetemizde Serhad Ürkmez’in ilk kez Çorum maçında görev yapacağını yazmıştık.
Dikkatli bir okurumuz dün meil yolu ile bizi uyardı. Serhad Ürkmez 4 Mayıs’ta Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçta düdük çalmış çok tecrübeli bir hakem.

Editör: Haber Merkezi