MURAT ÇETİN
Gençlerin meslek seçiminde gözdesi durumunda olan polislik, askeri okullar ve beden eğitimi öğretmenliği için, parkur hazırlık kursları düzenleyen Çorum POMEM Akademi, gençleri geleceğe hazırlamaya devam ediyor. 

Çorum POMEM Akademi Kurucusu Beden Eğitimi Öğretmeni-Fitnes Antrenörü Ferhat Arıcı, 12 ay aralıksız süren çalışmalarda, çok sayıda kursiyerinin meslek sahibi olduğunu, hedefi olan okulların sınavlarında yüksek başarılar elde ettiğini aktardı. 


"Gençlerimizin hayallerini süsleyen mesleklerine ulaşmaları için uzmanlık alanımızla ilgili katkılar sunmaya gayret ediyoruz. Çok şükür, akademimiz kursiyerlerinden başarı oranımız çok yüksek. Çalışmalarımızın tümünde, en küçük teknik detayları bile pür dikkat uygulayıp, çalışma disiplininden ödün vermiyoruz." diyen Ferhat Aracı, geniş bir uzman kadrosu ile çalıştıklarını, bayanlar için bayan antrenörlerinin görev yaptığını ifade etti. 
Spor mülakatlarında her bir okulun ayrı parkur teknikleri olduğunu dile getiren Ferhat Arıcı, "Bizim çalışmalarımız, genel spor sağlığı açısından planlanmış bir çalışma değildir. Her bir okulun kendine göre teknik parkurları bulunur. Çalışma guruplarımızı, aynı hedefe yönelmiş kursiyerlerimizden oluşturuyoruz. Tüm parkurlarımız, birebir ilgili sınavın prosedürlerini ve tekniklerini taşımaktadır. Genel olarak mülakatlardan iki ay önce başlayan seanslarımız, haftada dört gün olmak üzere planlanıyor. Fotoselli uygulamalarla, hız, kuvvet, denge, kondisyon performansları düzenli olarak takip edilerek, kişisel karneler çıkarıyoruz. Spor mülakatı dışında, danışmanlık hizmetlerimizle de prosedürler konusunda destek verdiğimiz gençlerimizin geleceğini inşasında üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz." dedi. 


Gençlerin polislik, polis özel harekat, jandarma özel harekat meslekleri başta olmak üzere Milli Savunma Üniversitesi ve BESYO gibi okulları tercih ettiğini aktaran Arıcı, gençlerin hayallerini süsleyen mesleklerine kavuşmasında, gençlerle el ele vererek, kendilerine olan güvenlerinin, sportif kabiliyetlerinin ve kondisyonlarının artması için bilimsel ve teknik verilerle çalışmaların devam ettiğini, POMEM Akademi'ye sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabileceğini bildirdi.

Editör: Haber Merkezi