M.BURAK YALÇIN

Türkiye’nin çınar kurumu Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş) 178’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor.

178 SIRA NUMARASINA HEDİYE

Çorum’da da kutlama etkinlikleri kapsamında PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık 178 sıra numaralı Veli Şahin’e hediye takdiminde bulundu. Veli Şahin isimli müşteride hediyelerinden dolayı Başıaçık’a teşekkür ederek, PTT’nin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Günün anlam ve önemine binaen açıklamalarda da bulunan Ziya Başıaçık, her yıl çeşitli faaliyetlerle kuruluş yıldönümlerini kutladıklarını belirterek, 178 yıldır Türkiye’ye hizmet ettiklerini söyledi.

‘KÖKLÜ BİR GEÇMİŞE SAHİBİZ’

Köklü bir geçmişe sahip olduklarını da ifade eden Başıaçık, “Belli bir kültür mirası oluşturmuş, günden güne hizmet çeşitliliğini artırmış, zaman geliştikçe teknoloji değiştikçe teknolojiyi kendi bünyesinde uygulayarak bugüne kadar gelmiş bir kurumuz. Köklü bir kurum olmak tecrübe açısından önem arz etmektedir. Aynı zamanda da üzerimize büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bizim sorumluluğumuz bu hizmetleri daha geniş alana yaymak ve müşterilerimize en iyi hizmeti sağlamaktır. Kurulduğu günden bu tarafa bu kurumda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, vefat edenleri rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

VALİ KILIÇ’A ZİYARET

Başıaçık ve beraberindeki heyet etkinlikler kapsamında Vali Necmeddin Kılıç’ı da makamında ziyaret ederek, çiçek takdim etti.

Vali Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi