Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçtiğimiz Eylül ayında ilki gerçekleştirilen ve düzenli aralıklarla devam eden Refakatçi Görüş-Öneri toplantılarının yedincisi yapıldı.

Hastane Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hülya İpek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Nöroloji Servisi, Göğüs Hastalıkları Servisi ve Palyatif Bakım Servisi Servisi sorumlu hemşireleri ile servislerde yatarak tedavi gören hastaların yakınları katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, hastane işleyişi, yataklı servis hizmetlerinin daha kaliteli hale getirilmesi, memnuniyet artırıcı hizmetlerin devamlılığını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıların bundan sonraki süreçte de düzenli olarak devam ettirileceğini vurgulayan Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hülya İpek, hasta yakınlarının görüş ve önerilerini dikkate aldıklarını vurguladı.
Kendilerine söz verilmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren hasta yakınları da uygulamadan dolayı Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Hülya İpek’e teşekkür ettiler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi