HABER-YORUM / EROL TAŞKAN

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kendisini Başkan Adayı olarak ilan eden Abdullah Koçak’la gazetemizde bir araya geldi.

Önceki gün okurlarımızla, başkanlık heyecanını kendince ifade eden Abdullah Koçak’ı paylaşmıştık. Çok büyük bir beğeni alan bu haberimiz, siyasetin fırtınası içerisinde cereyan eden en samimi siyaset haberi olarak kabul görmüştü.

Gazetemizde denk gelen bu buluşmada, Abdullah’ın hayal dünyasında oluşturduğu başkanlık kurgusuna son derece ciddi ve samimi yaklaşan Halil İbrahim Aşgın, Abdullah’a verdiği değerle, bir kez daha gönlümüzü fethetti.

Muhabbet deryasının engin derinliklerine atılan kulaçlar misali, her bir söz ve hareketle bereketlenen bu buluşmada, Abdullah Koçak’a yakasındaki Türk Bayrağı rozetini takan Aşgın, “Abdullah kardeşimizin gönlündeki samimiyet ve temizliği, kendi gönlümüz ve hayatımız için de diliyorum. Toplumda hiç bir kimseyi ötekileştirip, hor görmeme düsturunu, Belediye Başkanı olarak da hayatımızın merkezinde tutacağız.” dedi.

Gönlümüzün muhabbetle coştuğu bu buluşmadan geriye kalan lezzetin, siyasetin tümünü kucaklaması dileği de, dua olarak dilimizden kalemimize dökülüverdi.