RECEP MEBET
Poşet, kâğıt ve ambalaj sektöründe bölge lideri konumunda olan Sakkaoğlu, Çorum’daki 3. şubesini dün hizmete açtı.

Kadir Sunel ve oğlu Kemal Onur Sunel’in ev sahipliğindeki açılış Farabi Caddesi numara 4’te gerçekleşti.

Açılışa Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, bazı daire amirleri ve banka müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Halil İbrahim Aşgın, “Esnafımızın hizmetkârı olacağım” diyerek işletme sahiplerine ve tüm esnafa Halil İbrahim bereketi diledi.
Sakkaoğlu’nun yeni şubesinin hayırlı olmasını dileyen Zeki Gül ise, “Bir unvan sahibi olmak önemli değil, mühim olan bulunulan makamın hakkını verebilmek. Görev sürem boyunca esnafımız hep yanımızda oldu. Biz de onların hizmetinde olduk. Hizmet bayrağını devralacak arkadaşımızın da aynı duyarlılıkta olacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

DUALARLA HİZMETE AÇILDI
Ulucamii İmam Hatibi Mustafa Gökmen ve Hamit Camii İmam Hatibi Gazi Hoş’un Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından duayı Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak yaptı.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini birlikte kesen protokol mensupları, mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldılar.
Sunuculuğunu Vahap Akyol’un üstlendiği açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

SAKKAOĞLU’NDAN 3. ŞUBE
1973 yılında merhum Mustafa Kemal Sunel tarafından kurulan Sakkaoğlu, Kadir Sunel ve oğlu Kemal Onur Sunel’in yönetiminde büyümeye devam ediyor.
12 metrekarelik bir dükkanda poşet, ambalaj ve kesekâğıdı ile başlayan ticari faaliyetlerini bugün 3 ayrı şube ile sürdüren Sakkaoğlu, 3 bin 500 metrekarelik depo ve yeni satış mağazasını hizmete sundu.

Sektördeki 46 yılı aşan tecrübesiyle Çorum’un yanı sıra çevre il ve ilçelere de hizmet veren Sakkaoğlu, Üçtutlar Caddesi ve Hamit Camii Sokak’ta bulunan şubeleriyle de müşterilerinin yanı başında.

Düzenlenen açılışta tebrikleri kabul eden Kadir Sunel, üç kuşaktır devam eden hizmet anlayışı ile faaliyetlerini geleceğe taşımayı hedeflediklerini söyledi.
Sakkaoğlu’nun yeni kuşak temsilcilerinden Kemal Onur Sunel ise geniş ürün yelpazelerini yakından görmek isteyen herkesi mağazalarına davet etti.


 

Editör: Haber Merkezi