M.BURAK YALÇIN

Üçtutlar Mahallesi Dr. İlhan Gürel Caddesi numara 20’de hizmet veren Salih Usta Kebap, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına jest yaptı.


Fatih Yeğen, Mehmet Köylü, Ömer Şahin, Ferhat Kakis ve Ömer Faruk Üngör’ün sahibi olduğu Salih Usta Kebap, basın mensuplarına yemek verdi.
İşletme sahipleri basının önemli bir görev üstlendiğini belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

‘ADANA KÜLTÜRÜNÜ ÇORUM’DA YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ’
Salih Usta Kebapla ilgili de bilgi veren işletme sahipleri, Adana kültürünü Çorum’da yaşatmaya çalıştıklarını belirterek, “Etlerimizin tamamını Adana'dan getiriyoruz. Mutfağımızda Adanalı ustalarımızın eli değdi. Kısacası Adana’nın lezzetini Çorum’a getirdik.

‘ARTAN MEZE VE EKMEKLER İSRAF OLMUYOR’
Müşterilerimize kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. İşletmemizde bir tane 15 kişilik VİP oda, toplu yemekler için 80 kişilik yerimiz var. Giriş katımızın kapasitesi ise 200 kişilik. Çiğ köfte ve tatlı çeşitlerimizi dileyen müşterilerimiz kilo hesabı ile de alabiliyor. 30 personeli istihdam ediyoruz. Çocuk oyun grubumuz mevcut. Artan yiyeceklerin israf olmamasına çok önem veriyoruz. Mezeleri ve ekmekleri besicilik yapan bir işletmeciye veriyoruz. Bu şekilde de israfın önüne geçmiş oluyoruz” ifadelerini kullandılar.