EROL TAŞKAN
Şehitlik Anıtı'nın restorasyonu ve yeniden ihyası için gazetemizin başlattığı seferberliğe bir destek de Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun'dan geldi. Durgun, "Değil şehitlerimizin kemikleri, bir yerde tırnağı bile varsa orası bizim için baştacıdır." dedi.
Konuyu gündeme taşıyan gazetemize teşekkür eden Durgun, mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı olarak, Şehitlik Anıtı'na sahip çıkmayı boyunlarının borcu olduğunu ifade eden Durgun, orada şehit kabri olduğunu kamuoyuna hatırlatan Köşe Yazarımız Eğitimci-Yazar Abdulkadir Ozulu'ya, konuyla ilgili destek açıklaması yapan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu'ya ve ilk habere vesile olan Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam'a teşekkür etti.


En kısa zamanda anıtın onarım ve bakımlarının yapılarak, şehitlerimize layık bir konuma getirileceğine yürekten inandığını vurgulayan Durgun, "Değerlerimize sahip çıkmak zorundayız. Bizim değil şehitlerimizin kemiği, tırnağı bile varsa orası bizim baştacımızdır. Oraya sahip çıkmak öncelikle mahalle sakini ve muhtarı olarak bizim boynumuza borçtur. Şehitliğimizin mamur hale gelmesi ve gelecek nesillere şehitlik onuruna yakışır bir vaziyette aktarılması için elimizden gelen her katkı ve göreve hazırız." diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi