Lahmacun ve pide ustaları Fuat Demirel, Sedat Özel ve Murat Dağ, ‘Şehzade Lahmacun’ adlı işyerlerini Çorum’da hizmete sundular.
Gazi Caddesi Vergi Dairesi karşısında hizmete giren işletmeyi tanıtan üç ortak, sektördeki 20 yılı aşan tecrübelerini kendi işyerleri ile hizmete dönüştürdüklerini söylediler.


 Lahmacun çeşitlerinin yanı sıra kıymalı, kuşbaşılı, kaşarlı ve karışık pide çeşitleri de müşterilerinin beğenisine sunduklarını belirten Fuat Demirel, üç mesai arkadaşı olarak hünerlerini yeni mekanlarında birleştirdiklerini ifade etti.


Özellikle Hatay’dan getirdikleri Gül Katmeri’nin yanı sıra Hatay Künefesi ve burma kadayıfın müşterilerinin damak zevkine hitap eden başlıca lezzetler arasında yer aldığını anlatan Demirel, açıklamalarını şöyle sürdürdü:


“Türk Standartları Enstitüsü’nce belirlenen standart gereği lahmacunda et oranının en az yüzde 35 olması gerekiyor ancak işletmemizde bu oranı yüzde 50’nin altına asla düşürmeyerek kaliteye büyük önem veriyoruz.


Kalite ve hijyen konusunda asla taviz vermiyoruz. Yıllar süren birikimlerimizi kendi markamızla halkımızla buluşturuyoruz. Lahmacunun yanı sıra pide çeşitlerini de müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Yine bunlarla birlikte özellikle Hatay’dan getirttiğimiz Gül Katmeri, tadanların büyük beğenisini kazanıyor. Meşhur künefe ve burma kadayıf da favori tatlılarımız arasında. Ayrıca saat 09.30’dan 23.00’e kadar paket servisimizle de müşterilerimizin hizmetindeyiz.”   

Editör: Haber Merkezi