FATİH BATTAR
Şehit Osman Arlan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ‘Hira’nın Çocuklarından Gönülden Dile’ şiir dinletisi düzenlendi.
Buhara Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen şiir dinletisi etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Yahya Çoban, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Hüseyin Kır, Özcan Kuşcu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve şiir severler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program kapsamında bir konuşma yapan Şehit Osman Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Ali Kuru, “Okul olarak bilimde öncü, fikirde özgün, ahlak örnek, müsvet ve dini değerlerle donatılmış, vatanını ve milletini seven bireler olarak yetiştirmek bizim en büyük gayemiz.” dedi

Konuşmaların ardından şiir dinletisine geçildi. Sahne düzenlemesi ve fon müziğinin de ayrı bir renk oluşturduğu program da öğrencilerin okudukları şiirler dinleyenleri mest etti. Edebiyatçı-yazar Halit Yıldırım,  okuduğu şiirlerle geceye renk katarken, öğrenciler tarafından hazırlanan program büyük alkış topladı. 

Editör: Haber Merkezi