HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor taraftarı Sinan Yıldız son yolculuğuna uğurlandı. Çarşamba gücü Kocaelispor ile Yeni Çorumspor arasındaki play-off rövanş maçında takımına destek vermek için Kocaeli’ne giden Sinan Yıldız (40) maçın 76. dakikasında gelen üçüncü golden sonra fenalaştıktan sonra kaldırıldığı hastanede vefat etmişti.
Önceki gün cenazesi Çorum’a getirilen Sinan Yıldız dün Abdibey Cami’nde cuma namazı ardından kılınan cenaze namazının ardından Çiftlik Mezarlığında toprağa verildi. Abdibey camiindeki cenaze töreninde Yıldız’ın oğlu Eray Yıldız, babasının tabutuna gönül verdiği Yeni Çorumspor’un atkısını koydu. Ayakta durmakta güçlük çeken acılı çocuğu yakınları ve Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan teselli etti. 
Cenaze törenine AK Parti Çorum milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ercan, Salim Koldaş, Teknik Direktör Bahri Kaya ve teknik ekip ile  futbolcular tam kadro katıldılar. Yeni Çorumspor Tnibün liderleri ve çok sayıda taraftarda Sinan Yıldız’ı son yolculuğa uğurladılar.  Yılmaz’ın cenazesi Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Çiftlik mezarlığında toprağa verildi.

Editör: Haber Merkezi