Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Yapılan açıklamaya göre, ilk ziyaretini Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a gerçekleştiren Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, şehrimize ve milletimize hayırlı olsun temennisinde bulunarak Başkan Aşgın'ı tebrik etti. Ziyarette Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası ile ilgili bilgilerde veren Şahin, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aşgın ise, şoför ve nakliyeci esnafının sorunlarını daha önce gerçekleştirdikleri ziyaretlerden de bildiğini ve bu sorunların çözümü noktasında Çorum Belediyesi olarak ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirtti. 

 

İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINI  KUTLADI
İlçe ziyaretlerinde ise Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Belediye Başkanlarını tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.