EROL TAŞKAN
Sanayi Sitesi’nde yaşanan hurdacı yangınından sonra geçmiş olsun ziyareti için KSS’ye giden CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız tarafından basına servis edilen açıklamaya itiraz geldi. KSS Kooperatif Başkanı Hıdır Balaban, gerekli düzeltmelerin yapılmasını istediği açıklamada, “Söylemediğim şeylerin benim ifadem gibi sunulup basına servis edilmesi beni çok üzdü.” dedi.

İtfaiyenin 20 dakika geç kaldığı yönünde hiçbir ifadesinin olmadığını bildiren Balaban, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Sanayi Sitesi hurdacılar bölümünde Yaşar Mebet’e ait depo kısmında çıkan yangından sonra, diğer siyasi parti başkanlarımızın aradığı gibi CHP İl Başkanımız beni arayarak, işyeri sahibine geçmiş olsun dileğinde bulunmak için geleceklerini ifade ettiler. Kooperatifimizden birlikte çıkarak, işyeri yanan esnafımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.
Yapılan röportajda; benim itfaiye 20 dakika geç geldi, yangına geç müdahale edildi gibi bir konuşmam asla olmadı. Ama ben söylemişim gibi haber yapılması ben çok üzdü. 

Oysa ki belediyemizin her zaman Çorum Sanayi Sitesi’ne yapmış oldukları hizmetleri hiç kimse gözardı edemez. Bizler Çorum Sanayi Sitesi yönetimi olarak belediye başkanımız, ekibi ve birimlerine saygımız sonsuzdur. 
Bu haberi kim ve kimlerin Çorum basınına verdilerse, düzeltmelerini bekliyorum.”