Saadet Partisi Çorum Kadın Kolları, 8 Mart dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Gazi Caddesinde çiçek dağıttı.
Öncesinde parti binasında basın açıklaması yapan Kadın Kolları Başkanı Nesibe Zorlu, “Bizler, yeni anayasada aile müessesesinin bağımsız bir başlık altında yer almasını, özellikle eşlerin ve çocukların korunması hususunda “Aile, Çocuk ve Kadınları Koruma Yüksek Kurulu” kurulmasını önermekteyiz. Ekonomik bunalımın yol açtığı psikolojik sıkıntıları ve her çeşit problemi giderecek “Psikolojik Danışma ve Aile Destek Üniteleri” oluşturulmalı, şiddetin önüne geçilmelidir. Gençler için mutlu evlilik kurma ve bunu sürdürme yollarına dair psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti verecek “Evlilik Öncesi Destek Kurumları” oluşturulmalı ve yaygınlaştırılmalıdır.

Bizim temennimiz ve uğraşımız yeryüzünde şiddetin, insanın insana olan zulmünün son bulmasıdır.
Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile milletimizin bütün fertlerinin yaşadığı problemlerin çözümü ancak, kendi görüşleri olan Milli Görüş’tedir. Bağımsız ve bağlantısız programı plan ve projeleri olan Saadet Partisi’nde ve onun engin tecrübeye sahip inançlı-kararlı kadrolarındadır.

Saadet Partisi Kadın Kolları olarak; Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile kadın-erkek tüm halkımıza Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın kurulmasında var gücümüzle çalışma sözü veriyor, saadetli günler diliyoruz.” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi