İDP üyesi STK temsilcileri Erol Kavuncu’yu yalnız bırakmıyor

MURAT ÇETİN

İnsani Değerler Platformu üyesi Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, damadı şehit olan AK parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu’ya taziye ziyaretinde bulundu. Teravih Namazı’ndan sonra Erol Kavuncu’yu evinde ziyaret eden çok sayıda STK temsilcisi, Şehit Özel Harekat Polisi Said Uslu için rahmet, Uslu ve Kavuncu ailesi için de sabır diledi.

 İDP Sözcüsü Zeki Kanbur ve İDP üyesi tüm STK’ların temsilcilerinin yer aldığı ziyaret, Kur’an tilaveti ve dua ile başladı. Kavuncu’nun şehit damadı Said Uslu’nun cenazesinde de Kavuncu’yu yalnız bırakmayan İDP üyesi STK’lar taziye ziyaretinde, şehidin hayattayken davranışları ve inanç konusundaki kararlılığının gurur verici olduğuna işaret ederek, “Şehitlik Peygamberlikten sonraki ek kutsal makamdır. Elbette her aile evladının şehit oluşuna ham ederken, ayrılığın verdiği acıyı da yüreklerinin derinlerinde yaşarlar. Biz gerek Uslu ailesinde, gerekse Kavuncu ailesinde büyük bir metanet gördük. Allah sabırlarını artırsın, şehidimize cennetiyle muamelede bulunsun. Vatan aşkıyla yanan imanlı bir genç oluşuna, biz tanıdığımız şu kısa günler içerisinde bile şahit olduk, inanıyoruz ki onu tanıyan herkesin bu şahitliği sabittir.” dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, kadere herkesin boyun bükmesi gerektiğine vurgu yaptığı konuşmasında, tüm misafirlerine tek tek teşekkür ederken, “Kader bize de bu acıyı kısmet etti, yüreğimiz her şehidimizle yanarken, bir kez de kendi evladımızla yandı. Şehitliği bizim için acımızı örten bir rahmettir. Tanıdığımız günden beri inancı, vatan aşkı ve gözü karalığı en bariz özelliğiydi. Rabbim cümle evlatlarımızı terör belasından korusun, onları muzaffer kılsın. Her kim ki bu millet için, dini Mübin için öne çıkıp canını ortaya koyacak kadar davasına sahip çıkabiliyorsa, cümlesi bizim için evlatlarımız kadar hatta onlardan da daha çok kıymet ifade eder. Mutlu günümüzde, acı günümüzde bizi yalnız bırakmayan kıymetli kardeşlerime gönül dolusu teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi