FATİH BATTAR

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından il ve ilçe kadın kolları teşkilatının katılımıyla ‘Şükür ve hatim dualama’ etkinliği düzenlendi.

Hıdırlık’ta gerçekleştirilen şükür ve hatim dualama etkinliğine AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, parti yöneticileri ile il ve ilçeden gelen kadın kolları teşkilatı katıldı.

Program kapsamında bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ; “Kadın Kolları teşkilatımızın ana omurgasını oluşturmaktadır. Biz bununla her zaman gurur duyuyoruz. Sizlerin sayesinde hanım kardeşlerimize ulaşarak hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı anlatabiliyoruz. Çalışmalarınızı her teşkilata örnek gösteriyoruz. Mübarek bir ortamda Mevlid-Şerif’lerin okutulduğu başta kadın kolları başkanımıza ekibine ve sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kadın Kolları Teşkilatımızın can hıraç çalışmaları takdire şayandır.” diye konuştu

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından piknikte buluşan AK Partili kadınlar, seçim yorgunluğunu keyifli bir organizasyonla attılar.