RECEP MEBET
Makine Mühendisi Mehmet Sümbül ve Harita Teknikeri Furkan Sümbül’ün kurucusu olduğu ‘Sümbül Yapı ve Mühendislik’, Ulukavak Mahallesi Çiftlik Caddesi numara 53/A’da hizmete girdi.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Mehmet Sümbül, “Sektördeki tecrübemizle, kendi işyerimizi hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Çorumgaz yetkili firması olarak doğalgaz proje, tesisat, tadilat ve kurulum işlerini yaptıklarını anlatan Sümbül, “Merkezi kalorifer sisteminden doğalgaza geçen binaların dönüşümünü de gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
“Kombi, klima, laminant parke, çelik kapı ve panel kapı satış ve montajıyla müşterilerimizin hizmetindeyiz” diyen Sümbül, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“DemirDöküm, Buderus, Bosch, ECA, Baymak kombi ve klima modelleri, Çamsan, Yıldız Entegre, Floorpan laminant parke ürünlerinin yanı sıra çelik kapı, lake, membran ve panel iç kapı çeşitlerini satışa sunuyoruz. Geniş ürün yelpazemizle Çorum’un yanı sıra çevre il ve ilçelerin de hizmetindeyiz. Kaliteli ürün ve profesyonel hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi Sümbül Yapı ve Mühendislik’e bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi