RECEP MEBET

Hyundai Kona, ‘2018 Red Dot Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Hyundai yetkili satıcısı Karataş Otomotiv Satış Müdürü İbrahim Saçmacı, “Tasarım ödüllü yeni modelimiz Hyundai Kona, yarın showromumuzda düzenleyeceğimiz test sürüşüyle Çorum’da görücüye çıkacak” dedi.

B-SUV segmentindeki yeni modelin şık tasarımı ve üstün özellikleriyle dikkat çektiğini anlatan İbrahim Saçmacı, “Yolların 10 numarası sizi bekliyor” diye konuştu.

Hyundai’nin yeni Fuel Cell modeli Nexo’nun da aynı ödüle ortak olduğunu dile getiren Saçmacı, şöyle konuştu:

“Hyundai'nin yeni B-SUV'u Kona, ödülleri teker teker toplamaya devam ediyor. Birçok ülkede tasarım ödülü alarak ne kadar başarılı bir dizayna sahip olduğunu kanıtlayan Kona, son olarak dünyanın en prestijli tasarım ödülü olan Red Dot Design Award 2018'i de kazandı. Şık otomobil en az Red Dot kadar değerli olan IF Design Yılın Tasarımı Ödülü'nü de kazanmıştı. 

Hyundai'nin gelecekteki en önemli çevreci modeli olması beklenen Nexo Fuel Cell de etkileyici tasarımıyla bu ödüle layık görüldü. Prestijli ödüller, ürünün işlevselliğine, dayanıklılığına, yenilik düzeyine ve genel kalitesine göre veriliyor. Şık, keskin ve renkli tasarımıyla, kompakt B-SUV segmentinde benzersiz bir ambiyans ortaya koyan Kona, aynı zamanda ferah iç mekanı ve güçlü motor özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Tasarım, müşterilerimizin Hyundai markasını tercih etmelerinin bir numaralı sebebi. Bu prestijli ödülün ard arda alınması, markamızın benzersiz ve gelişen tasarım dilinin ne denli doğru yolda olduğunu gözler önüne seriyor. Bu sebeple, Çorum’da satışına başlayacağımız Kona modelimizin şık tasarımıyla tüm SUV sınıfına taptaze bir soluk getireceğini düşünüyoruz. 

Üst düzey tasarımcılardan, profesörlerden ve gazetecilerinden oluşan Red Dot jüri üyeleri, 59 ülkeden katılan yeni tasarımları, en ince ayrıntısına kadar değerlendirerek oyladı. 1955 yılından bu yana kesintisiz olarak her yıl verilen bu değerli ödüller, tüketicilerin satın alım süreçlerinde de çok önemli bir rol oynuyor.

Böylesi prestijli ödüllerin sahibi Hyundai Kona’yı yakından görmek, test edip detaylı bilgi almak isteyen herkesi Ankara Yolu 3. kilometrede hizmet veren Karataş Otomotiv Hyundai Plaza’ya bekliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi