HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan bu sezon kendisi için tek başarının lider olmak lider kalmak ve sonunda o kupayı şampiyon olarak memleketine getirmek olduğunu söyledi.

Başkan Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sarıyer galibiyetinin ardından sahaya inmesinin farklı yorumlara neden olması üzerine camiaya şu mesajları verdi ‘Sarıyer maçı sonunda sahayi inip, sizlerle galibiyet sevinci yaşamamın alınan galibiyet ve skorla hiçbir ilgisi yoktur.

Elbette alınan galibiyet ve skor sizler gibi beni de son derece mutlu etmiştir. Ancak sahaya inmemin asıl sebebi geçtiğimiz hafta yaşamış olduğumuz derin acının biraz olsun hafiflemesi adına sevgili hocamız Ahmet Yıldırım’ın ve futbolcu kardeşlerimin yanında olmak istememdir. Sadece bir maç kazanmakla şampiyon olunmayacağını, oluşacak rehavet ortamının takımımıza ne gibi zararlar verebileceğini bilecek tecrübede olduğumu bilmenizi isterim. Rota Kupa parolası ile çıktığımız şampiyonluk yolculuğumuzun, ne kadar uzun ve çetin olduğunun farkındayım. Ayaklarımızın yere sağlam basması, rehavet ortamının oluşmaması adına bizler kadar sizlerinde dikkatli olmasını rica ediyorum.
Benim için bu sezon tek başarı lider olmak, lider kalmak ve sonunda o kupayı şampiyon olarak memleketime getirmektir. Bu zorlu yolcuğumuzda allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun’ dedi.

Editör: Haber Merkezi