Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Çorum genelinde cadde ve sokaklarda temizlik çalışması yaptı.

Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kar yağışı sonrasında yapılan tuzlama çalışmalarından arta kalan tozun, çakıl taşlarının temizlenmesine ve şehir genelinde yolları yıkama çalışmalarına devam ediyor.

Çorum temizlik konusunda örnek şehirler arasında yer aldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Kar yağışı sonrasında vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına yapılan tuzlama çalışmalarının ardından kaldırımlarda ve yollarda kalan kumlarını temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Fatih Caddesi, Cemilbey Caddesi, Cengiz Topel Caddesi ve Fevzi Çakmak Caddesi gibi büyük caddelerimizde kaldırımlar yıkanarak temizlendi. Ekiplerimiz çalışmalarını 7/24 sürdürüyor. Vatandaşlarımız temizlikle ilgili istek ve taleplerini 333 19 19 numaralı telefona bildirebilirler” dedi.

Sanayide temizlik mesaisi

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Çorum Sanayi Sitesi’nde yaptıkları temizlik çalışmasından sonra Yukarı Sanayi ve Aşağı Sanayide de detaylı temizlik çalışması yaptık. Esnafımızın her zaman yanındayız. Şehrimizin temizliği konusunda ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.