Çorum'da geçtiğimiz günlerde terminalde gerçekleştirilen silahlı saldırıda ağır yaralanan Onur Osman Ş.(22), hayatını kaybetti.

Daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup terminalde karşılaşmış ve çıkan silahlı çatışmada Onur Osman Ş. ağır yaralanmıştı. 4 gündür hastanede yoğun bakımda yaşam mücadesi veren Onur Osman ş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay

Daha önce aralarında husumet bulunan Onur Osman Ş.( 22) ve Umut F. (18) ile Hakan K. (41) ile oğlu Ö. C. K. (17) terminalde karşılaştı. Her iki grup arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Hakan K. ile Ö. C. K., Onur Osman Ş.'yi ayağından vurdu. Olayın ardından iki grup arasında kovalamaca başladı. Yaklaşık 1 kilometre süren kovalamaca sonunda yaralı Onur Osman Ş., Fen Lisesi Caddesi sonunda bir tarlaya düşerken, yanında bulunan Umut F. nin olaydan yara almadan kurtuldu. Olayın ardından kaçan şüphelileri eşkal ve kimliklerini kamera görüntülerinden tespit eden Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, zanlıları evlerinde yakalarken, olayda kullandıkları tabanca ve tüfeği sakladıkları yerde ele geçirdi. Bacağından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Osman Ş'nin. ameliyat sonrası yoğun bakımda tedaviye alınmıştı.