İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Topal, Karadeniz illerini kapsayan ziyaretlerine Çorum’u da ekledi.  

Karadeniz Bölge Teşkilatları Bilgilendirme ve İstişare Toplantıları kapsamında; Sinop, Samsun, Ordu ve Giresun illerindeki İYİ Parti teşkilatlarının ardından İYİ Parti Çorum İl Başkanlığı'nı da ziyaret eden Topal, burada teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Yapılan açıklamaya göre, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, İlçe Başkanları ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısında, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti olarak el ele, omuz omuza çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in de dediği gibi her büyük değişim küçük ama cesur bir adımla başlar. Bizler de bu sözden yola çıkarak, küçük büyük demeden var gücümüzle çalışmayı sürdürüyor ve giderek büyüyen bir aile haline geliyoruz. Bu minvalde vizyonumuzu ve misyonumuzu halkımıza anlatmamızda yadsınamaz emeği olan teşkilatlarımızla yakından ilgilenen Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Osman Topal'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.  

Başkan Özsaçmacı'nın ardından söz alan İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Topal da, "Sizlere Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in selamlarını getirdim" diyerek, konuşmasına başladı. Konuşmasına, siyasal hareketlerde halkla iç içe olmanın başarının anahtarı olduğunu belirterek devam eden Topal, katılımcılara halka dokunmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Teşkilat Başkan Yardımcısı Topal, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü: "İYİ Parti olarak bizler çağın gerisinde kalmış anlayışlardan kurtulmak artık bilime, sanata ve üretime yönelik bir gelişme kaydetmek için buradayız. Bu anlamda sizlerin de gerekli gayreti göstererek bu olumsuz gidişata bir dur diyeceğinizden hiç şüphem yok. Artık AK Parti dönemi bitti. İyi Parti dönemi başlıyor. Bundan sonra tüm adaylarımız ön seçimle belirlenecek. Partimizde herkes bir milletvekili, bir belediye başkanı adayıdır. Artık milletvekilleri ve belediye başkanları sizlerin arasından çıkacak. Bunun için çok çalışmalısınız. Yeter ki çalışın, çalışın, çalışın. Partimize herkesi üye olmaya davet ediyorum."  Konuşmasının ardından ilçe başkanları ile de ayrı bir toplantı gerçekleştiren Topal, üye kaydı işlemleri konusunda kendilerinden beklentilerini aktardı ve ilçe başkanlarının görüş ve taleplerini dinledi. Topal, önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen ilçe kongrelerinin de başta Türkiye ve İyi Parti için hayırlara vesile olmasını diledi. 
Ziyaretlerine devam etmek üzere şehirden ayrılan Osman Topal, misafirperverliklerinden dolayı İYİ Parti Çorum İl ve Merkez İlçe Teşkilatına da ayrıca teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi