Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için mutluluğun, huzurun ve başarının yeni bir başlangıcı olması temennisinde bulunan Karadaş ve Başaranhıncal, “Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğu günü, bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi, milletine duyduğu inancını ve sevgisini bir kez daha göstermiş bulunmaktadır. Çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, düşünceli, duyarlı bireyler olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm halkımızın   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz." dediler. 

Editör: Haber Merkezi