FATİH BATTAR
Dünyaca ünlü mutfak araç ve gereç şirketi olan ve bu doğrultuda bayanlara iş olanakları sunan Tupperware’nin Çorum Şubesi açıldı.

Fatih Caddesi (Bim karşısı) numara 80 adresinde Çorum halkının hizmetine giren Tupperware Berrak Mega Merkezi’nin açılışına Tupperware Bölge Müdürü Kifayet Yenigün, Mega Grup Lideri Gül Işık ve çok sayıda bayan davetli katıldı. 

Sağlıklı mutfak araç-gereçleri üzerine hizmet vereceklerini belirten Gül Işık, "Türkiye'de 13 yıldır faaliyet gösteren Tupperware yaklaşık 45 bin kadına iş imkanı sağlıyor. Çorum Berrak Mega Merkezi tüm Çorumlu kadınları sağlıklı ürünler kullanmaya ve ev bütçelerine katkıda bulunmaya, sermayesiz bir işe başlamaya davet ediyoruz" dedi. 

Tupperware’nin 1996 yılında kurulduğunu ve merkezinin İstanbul'da olduğunu belirten Bölge Müdürü Kifayet Yenigün ise; “Türkiye Doğrudan Satış Derneği'nin bir üyesi olan Tupperware Türkiye, müşteri memnuniyetini ve güvenini her zaman en ön planda tutmaktadır. Bugün, Tupperware Türkiye yelpazesi altında 50'den fazla ilde 100'e yakın distribütörümüz bulunmaktadır. Geniş satış ağı ile Tupperware Türkiye, ülkemizin önde gelen ve her sene büyüyen doğrudan satış firmalarından biridir.” dedi

Tupperware'in kurulduğu ilk günden beri, müşterileri aynı üstün kalite ve dizayn özelliklerinde, bir ömür boyu kullanabilecekleri ürünler aldığını aktaran Yenigün; “Geniş ürün yelpazemiz sayesinde, hazırlamak, saklamak, servis etmek ve pişirmek bugün artık çok daha kolay. Mühendislerimiz her yeni dönemde, sizlere daha iyiyi ve yeniyi sunmak için çalışmaya devam etmektedirler. Earl Tupper'ın yaratıcılık ve araştırma ruhu onların da temel ışığı olmaktadır. Bügün distribütörlerimiz, Türkiye'nin çeşitli yerlerine Tupperware hizmetini taşımakta olup, grup liderlerimiz ve danışmanlarımız ihtiyaçlarınıza en uygun Tupperware ürünlerini sizlere tanıtmaktadırlar. İsterseniz siz de bu mutlu aileye katılabilir, fırsatlar dünyasının kapısını arayabilirsiniz.” şeklinde konuştu.