FATİH AKBAŞ
Türk Haber-Sen Ordu-Çorum-Amasya-Tokat Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda dün gerçekleştirilen genel kurulda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. 

Divan Başkanlığına Fatih Gök, katip üyeliklere ise Adem Kuyucak ve Sami Çam’ın getirilmesinin ardından açılış konuşmasını yapan sendikanın önceki dönem başkanı Zeki Atlı ile Kamu Sen İl Temsilcisi Selim Aydın genel kurulun hayırlı olmasını dilediler.

Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu ise konuşmasında Türkiye Kamu Sen’in 30 yıl önce başlattığı mücadelenin bugünde devam ettiğini belirterek, “Kamu çalışanlarının haklarını ararken bir taraftan da memleketimiz içinde mücadele veriyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde bunun örneği yoktur. Bu ülkenin milli ve manevi değerleri ile ters düşenlerle mücadelede Kamu Sen daima örnek olmuştur. Sendikacılık yaparken memleket meselelerinde de milli bir duruş sergiliyoruz. Biz Hakkın ve hakikatin yanındayız. Bu yüzdende sürekli hedef oluyoruz. Mücadelemiz nasıl 30 yıldır devam ediyorsa bundan sonra ki 30 yılda devam sürecek.”dedi.

Yücel Kazancıoğlu, Türk Haber-Sen Ordu-Çorum-Amasya-Tokat Şubesi Başkanlığı’nı şimdiye kadar yürüten Zeki Atlı’ya teşekkür ederek, “Bundan sonra Çorum yetkiyi almıştır. Hayırlı olsun. Önümüzde ki yıllarda diğer illerinde yetkiyi alacağına inanıyorum. Yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum.”diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve denetleme kurulu raporları okunarak kabul edildi.

Tek liste halinde yapılan genel kurulda Hüseyin Parpucu başkanlığında oluşan yönetim şu isimlerden oluştu:
“Yönetim Kurulu:  Zeki Atlı, Fatih Kartal, Mevlüde Çıtak, Özkan Kırçıl, Nurhan Özköse, Emel Yaşar Ettin. Denetleme Kurulu: Ahmet Korkmaz, Fuat Bedir, Mehmet Mustafa Varol, Hikmet Kerem Erol, Nurettin Bayır. Disiplin Kurulu: Muhsin Alaca, Doğanay Atik, Aydın Bazna, Selim Köse, Halil Dağcı. Genel Merkez Üst Kurul Delegeleri:  Hüseyin Parpucu, Zeki Atlı, Yaşar Dalmızrak, Mevlüde Çıtak, Rafet Kırcı, Emel Yaşar Ettin, Fahri Hancı, Özkan Kırçıl.”