MURAT KARASU
Çorum’da bugün başlayacak U 17 grup birinciliğinde gruplar belli oldu. Dün ASKF Toplantı Salonu’nda yapılan teknik toplantıya grupta mücadele edecek kulüp temsilcilerinden katılan olmazken Çorum amatör futbol camiası tam kadro toplantıda yer aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, TÜFAD Başkanı Remzi Karahan, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Durmuş Buyruk, İl Hakem Kurulu Başkan vekili Kahraman Ölçer ile ASKF Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

Çorum futbol taban birliklerinin kura çekimi sonunda A grubunda Giresun Tireboluspor, Samsun İlk Adım Belediye Yabancı Pazarlama, Tokat Erbaa Güreş İhtasas yer alırken B grubundan Samsun Kadıköyspor, MKE Çankırıspor ve Sinopspor yer aldı.

Mimar Sinan sahasında oynanacak günün ilk maçında A grubunda Giresun Tireboluspor ile Samsun İlk Adım Belediye Yabancı Pazarlamarı saat 13’de karşılaşacaklar. Bu maçın ardından ise B grubunda ilk maçta saat 15’de Samsun Kadıköyspor ile MKE Çankırıspor takımları karşılaşacak.
Grup maçları cumartesi günü sona erecek ve iki grup birincisi pazar günü final maçında saat 11’de karşılaşacaklar.