Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı Ahilik Haftası nedeniyle farklı bir uygulama yaparak örnek davranış sergiledi.

Ülkücü gençler tarafından sabah namazından sonra esnafa Ahilik Haftası kutlama mesajı ve bereket duasının yer aldığı siftah zarfları dağıtıldı.

Ahilik ile ilgili açıklamalarda bulunan Çorum Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Tosik, “Siftah bizden, bereket Allah’tan diyerek, Çorum Ülkü Ocakları olarak Ahilik Haftası sebebiyle esnaflarımıza siftah parası dağıtarak hayırlı işler, bol kazançlar diledik. Ahilik Haftası’nın esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Dik baş, tok karın, mutlu yarınlar için Türk Milliyetçileri ve Ülkücüler olarak Türk'e ait, ata yadigarı kültürleri yaşatmaya devam edeceklerinin altını çizen Tosik, “Bizler her zaman ayrım gözetmeksizin milletimizin tamamına iyilik, güzellik, yardımseverlik telkin etmeye and içmiş bir hareketin neferleriyiz” şeklinde konuştu.

“Cenab-ı Allah tüm esnaflarımıza bereketli ve helalinden bol kazançlar nasip etsin” diyen Tosik, “Ahilik Teşkilatı kurucusu Ahi Evran'ı rahmetle anıyor, esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası’nı kutluyorum. Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf ve sanatkârlarda Ülkücü gençlere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi