MURAT ÇETİN

Eski Ulukavak Karakolu’nun Sağlık Ocağı olarak hizmet vermesi için çalışmalar devam ediyor. Sağlım Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda, özel mülkiyet sahipleri ile görüşüldü.

Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Ahmet Barış, Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir ve mülkiyet sahiplerinin katıldığı toplantıda, kamulaştırma bedelleri üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Söz konusu alanda yer alan 1400 metrekarelik arsanın yaklaşık 700 metrekarelik kısmı özel mülkiyetken, geri kalan bölümlerin tahsis ve devirlerinin tamamlandığı bildirildi.

Mevcut özel mülklerin alınması ile birlikte inşaat çalışmalarının başlatılacağı vurgulandı. Ayrıca toplantıda, Pazartesi Pazarı yanında bulunan mevcut sağlık ocağının da yıkılarak, binasının yenilenmesi için ihalesinin kısa sürede gerçekleştirileceği bilgisi de paylaşıldı.

Ulukavak Muhtarı Hanefi Özdemir, mahallesinin sağlık hizmetleri bakımından çok daha güzel günlene kavuşacağına inandığını ifade ederek, Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ömer Sobacı ve ekibine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

Editör: Haber Merkezi