RECEP MEBET

Ulusoy Seyahat Çorum Acentesi Hedef Turizm, yeni araç filosunu hizmete sundu.

Sektörün tanınmış isimlerinden Recai Kuzey ve Nadir Demir’in işletmecisi olduğu firma, son model 27 adet otobüsten oluşan yeni filosunu tanıttı.

Geçtiğimiz Pazar günü Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gerçekleşen kurban kesimi ve şehir turuyla tanıtılan yeni otobüsler, Mustafa Koçer’in yaptığı dualarla yola çıktılar.

‘HER ŞEY ZAMANINDA’

Çorum’dan Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Bursa ve Balıkesir başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına seferler düzenleyen Ulusoy, ‘Her şey zamanında!’ sloganıyla hizmet veriyor.

Sektörde 80 yılı geride bırakan Ulusoy’u, Çorum halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Recai Kuzey, şehir merkezinde Gazi Caddesi Saat Kulesi karşısı, Yazıçarşı, Mimar Sinan ve Buharaevler ile Bahabey Caddesi’nde Karmen Pastanesi yanı ve Yeşil Fırın karşısındaki bilet satış gişelerini de hizmete sunduklarını söyledi.

Çorum’un heryerine tüm seferler için ücretsiz yolcu servisi imkanı da sağladıklarını ifade eden Kuzey, “Gece 03.00’ten itibaren her saat başı Çorum-Ankara, saat 08.00, 11.00 ve 21.00’de ise Çorum-İstanbul seferlerimiz mevcut. Ayrıca Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Mersin, Hatay, İzmir Kuşadası, Antalya Kemer, Denizli, Aydın Didim, Söke, Milas, Bodrum, Burdur, Bucak ve Fethiye seferlerimiz de başladı” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi