FATİH BATTAR

Mehmet Çakır ve Murat Kılıçoğlu’nun sahibi olduğu Uzay Gayrimenkul ve İnşaat’ın her sene geleneksel olarak düzenlediği İskilip Dolması geleneği bu yılda bozulmadı.

Çorum’un önde gelen inşaat firmalarından Uzay İnşaat’ın geleneksel olarak sürdürdüğü İskilip Dolması yemeği önceki gün gerçekleştirildi.

Binevler yolu Migros arkasında bulunan Uzay Bahçe’de verilen yemeğe CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum Elektrikçiler ve Su Tesisatçıları Esnaf Odası Başkanı Erol Bozkurt, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Şirket ortakları Mehmet Çakır ve Murat Kılıçoğlu, bu yıl 5’incisini gerçekleştirdikleri yemeğe katılan davetlilerin toplumun bütün kesimlerine hitap eden geleneğin sürdürülmesinden dolayı şirket yetkililerine teşekkür ettiklerini belirttiler.

Uzay Gayrimenkul &İnşaat olarak Çorum’da seçkin konut projeleri üretmek için yola çıktıklarını belirten Çakır ve Kılıçoğlu, kendilerine misyon olarak ‘İnsanların içinde kendini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi hedeflediklerini kaydettiler.