Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu yönetimine girdi.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum'da güzel bir birliktelik örneği sergileyen Oto Tamirciler Odası, Kalaycılar Odası, Çilingirciler ve Sobacılar Odası ile Sungurlu Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu'nun Olağan Genel Kurulu'nda aday olan Özcan Saraçoğlu'na destek verdi.

Seçimlerde Saraçoğlu'nun başkan seçilmesi ile birlikte Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun da federasyon yönetim listesine girerek Çorum'da bir ilki gerçekleştirdi.

Öte yandan ÇESOB'a bağlı odaların federasyon seçimlerine katılan Çorum Esnaf Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu'nu da ihmal etmeyerek Olağan Genel Kurulu'na katıldı.

Federasyon seçimlerinde yönetim listesine giren Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Çorum'da ÇESOB öncülüğünde birlikteliği sağlayarak seçimlere katıldıklarını dile getirdi.

Federasyon seçimlerinde yönetim listesine girmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Uzun, birlikteliğin sağlanmasında emeği geçen ÇESOB Başkanı Recep Gür ile Çilingirciler ve Sobacılar Odası ile Sungurlu Madeni Eşya Sanatkarlar Odası'na ayrı ayrı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi