M.BURAK YALÇIN

Vali Mustafa Çiftçi, Düvenci Beldesini ziyaret etti.

Düvenci Beldesi ziyaretinde Vali Mustafa Çitçi’ye Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, ve İl Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak da eşlik etti.

YALÇIN’A HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Vali Çiftçi ziyaretler kapsamında ilk olarak Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Yeniden Belediye Başkanlığına seçilmesi nedeniyle Necmettin Yalçın’a hayırlı olsun dileklerini ileten Çiftçi, görevinde başarılar diledi.

Başkan Yalçın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çiftçi’ye ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

ENGELLİ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Çiftçi daha sonra Berat ve Metehan Keskin isimli engelli genci evinde ziyaret ederek, babası Mustafa Keskin ile bir süre görüştü. Çiftçi, her zaman engelli çocukların ve ailelerin yanında olduklarını söyledi.

BİLİŞİM TEKNOLOJİ SINIFI İLE KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI

Ziyaretin son durağında ise Çiftçi, Düvenci İlkokulu/Ortaokulu’nda Bilişim Teknolojisi Sınıfı ile Kütüphanenin açılışını yaptı.

Açılışta konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban, çocukların ilkokul çağından itibaren hem teknoloji hem de kitapla buluşmasının kendileri için en büyük hedef olduğunu dile getirerek, “İnşallah hem teknolojik bilgileri hem de kitap bilgisini çocuklarımızla bütünleştirebilirsek onların zihin dünyasının gelişimine, bilimsel katkılara sunmalarına destek olursak çocuklarımız en güzelini başaracaktır. İnşallah bu sınıf güzel çalışmalara vesile olacak” diye konuştu.

Vali Çiftçi de Kütüphane ve Bilişim Teknolojisi Sınıfının açılmasında emeği geçen tüm hayırseverlere teşekkür ederek, “Bu tür katkıların devamını diliyorum. Hayırlara vesile olur inşallah. Geleceğin yazılım mühendisleri burada yetişecek inşallah. Hayırlı bir hizmet olduğunu düşünüyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Bilişim Teknolojisi Sınıfı ve Kütüphane kurdele kesilerek hizmete açıldı.