M.BURAK YALÇIN

Vali Mustafa Çiftçi, dün Osmancık’ta birtakım incelemelerde bulundu.

Vali Mustafa Çiftçi’ye Osmancık ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Abdurrahman Başbuğ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, İŞKUR Müdürü Ali Şahan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır’da eşlik etti.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Ziyaret kapsamında ilk olarak Osmancık Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiftçi, çiçeklerle karşılanarak makamda Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan’dan brifing aldı.

Kaymakam Alkan, Vali Çiftçi’ye ziyarette tablo hediye etti.

BAŞKAN KARATAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Çiftçi, sonraki ziyaretini ise Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’a yaptı. Ziyaret sonunda belediye hizmet binası önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

MUHTARLARLA İSTİŞARE YAPTI

Çiftçi, Belediye Kültür Merkezi’nde muhtarlarla istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşma yapan Çiftçi, ilçe ile ilgili talepleri ve sorunları dinlemeye geldiklerini dile getirerek, “Osmancık ilçemiz tarihi bir ilçe. Stratejik bir konumu var. 2017-2018 yılı içerisinde de İl Özel İdaresinin yaptığı çalışmalar kapsamında içmesuyu, kanalizasyon, altyapı çalışmalarında belli bir seviyeye gelmiş. Hizmetlerin büyük bir kısmı tamamlanmış. Önümüzdeki yıllarda da inşallah vatandaşımızın gelirini artırmaya yönelik olarak daha çok sulama projelerini hayata geçirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Çiftçi ziyaret kapsamında Osmancık İlçe Sağlık Müdürlüğü, İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Tatbikat Cami inşaatında da incelemelerde bulunarak, Kanıtemiz Çeltik Fabrikasını ziyaret etti.