Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği’ni ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, TÜGVA’ya karşı yapılan haksız ve hukuksuz algılar karşısında yanlarında olduğunu ifade etti.

TÜGVA’nın yaptığı gençlik çalışmalarını takip ettiğini ifade eden Vali Çiftçi, bu çalışmaların memleket için çok önemli olduğunu ve desteklediğini söyledi. TÜGVA’lı gençlerle sohbet eden Vali Çiftçi, çalışkan olmanın ve okumanın önemini vurguladı.

‘ASLA BOYUNEĞMEYECEĞİZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı, “Yakın zamanda vakfımıza karşı karalama kampanyası yürütülmektedir. 18 Ekim’de açıklama yapan bir siyasi parti lideri ve çeşitli şahıslar mesnetsiz iddialar ile vakfımızı yıpratmayı amaçlamaktadır. Biz gençleri rızık derdiyle korkutmaya çalışan, tehditvari söylemler ile bezdirmeye çalışan o kişilere karşı eskisinden daha da güçlüyüz. Bizler gençler olarak asla boyun eğmeyeceğiz.

Cumhurbaşkanımızın 2023, 2053, 2071 hedefleri için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Valimizin her zaman, her yerde, bizim yanımızda durması bize güç kuvvet veriyor. Valimizin destekleri biz gençler için çok önemli. Dik duruş sergileyen, hakkı ve hakikati daima düstur edinen böylesine güzide bir valimiz olduğu için biz gençler çok şanslıyız.” dedi.

Gençlerle vakit geçiren Vali Mustafa Çiftçi, gençlere hediyeler de verdi.(Haber Merkezi)