Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hazırlanan son Valiler Kararnamesi ile Çorum Valiliği görevine atanan ve 7 Kasımda göreve başlayan Vali Mustafa Çiftçi ilk ilçe ziyaretini Sungurlu’ya yapacak.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için bugün Sungurlu’ya gidecek olan Vali Çiftçi, ilçede iade-i ziyaretlerin yanı sıra bazı yatırımları inceleyecek.

Yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret edecek olan Vali Çiftçi, Kaymakam Mitat Gözen’den ilçe hakkında brifing alacak. Buradan Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulunun yeni yapılan kampüsüne geçecek olan Vali Çiftçi, KYK öğrenci yurdunda da incelemelerde bulunacak. Vali Çiftçi, daha sonra Adalet Sarayında Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Uğurer’e iade-i ziyarette bulunacak. Yeni yapılan T tipi kapalı cezaevi inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra Belediyeyi ziyaret edecek olan Vali Çiftçi, daha sonra Şehit Aileleri Derneği’ne geçecek.

Öğretmenevinde düzenlenecek öğle yemeği programına katılacak olan Vali Çiftçi, daha sonra Özel İdare konferans salonunda düzenlenecek ilçe değerlendirme toplantısına başkanlık yapacak. Ticaret Borsasını ziyaret edecek olan Vali Çiftçi, daha sonra Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’nin ilçedeki ailesini ziyaret edecek. Vali Çiftçi, Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından Sakarya eski Valisi hemşehrimiz İrfan Balkanlıoğlu’nun ilçedeki ailesini ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrılacak.

Editör: Haber Merkezi