MUSTAFA BURAK YALÇIN

Vali Necmeddin Kılıç, veda ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Genel yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’la sohbet eden Vali Necmeddin Kılıç, “Hizmetine memur edildiğim Çorumlular’dan helallik istiyorum. Gündüz oturmadık, gece yatmadık, hep Çorum’un ve Çorumlular’ın hizmetinde koştuk.” dedi.

Valiler Kararnamesi ile birlikte Çorum Valiliği görev süresi tamamlanan Vali Necmeddin Kılıç, görevine Mülkiye Baş Müfettişi olarak devam edecek.

Çorum’un yüksek kalitede insanların yaşadığı kıymetli bir vatan toprağı olduğunu söyleyen Vali Necmeddin Kılıç, “Vatan sevgisi ile dolu insanların memleketi olan Çorum’a hizmet etmek bizim için şeref olmuştur.” diye konuştu.

Tüm gücüyle hizmet etmeye çalıştığını kaydeden Vali Kılıç, görev süresi içeresinde yıllık izin kullanmaksızın her daim görevinin başında Çorum’a hizmet için gece gündüz demeksizin çalışmış olmanın huzuruyla Çorum’dan ayrılacağını aktardı.

“Elimizden geleni yaptık. Bir başarı varsa, bu başarının sahibi çalışma arkadaşlarımdır. Eğer ki eksik ve yapılamayan bir hizmet varsa, onun da sorumlusu kendimdir.” diyen Vali Necmeddin Kılıç, hizmetine memur edildiğini söylediği Çorumlular’dan helallik istediğini sözlerine ekledi.

Çorum’a yaptığı hizmetler için teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, Vali Kılıç’a ziyareti için teşekkür ederken, yeni görevinde ve bundan sonraki hayatında başarılar diledi.